home loodgieter electra verwarming netwerk
 
 

Over ons

HIT Arnhem is een jong en dynamisch bedrijf. Gespecialiseerd in aanleg, renovatie en onderhoud van waterleiding, gasinstallaties, (centrale-) verwarming, riool, electra en dak- en zinkwerk. Onze vakmensen hebben een schat aan ervaring en werken met de modernste technieken en volgens de laatste normeringen.


In alles wat we doen stellen we uw wensen vooraan. We helpen met het maken van keuzes. Wij beseffen ons dat ons specialisme vaak niet uw specialisme is. U zit niet te wachten op onduidelijkheid en onverwachte hoge rekeningen. Daarom zijn we helder en duidelijk over zaken en denken in de breedte met u mee.
Dat levert u in de praktijk vaak een voordeel op. In kwaliteit, in prijs en in efficiency. Door vooraf goed alle kanten van een project te belichten, komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.
Wij werken meestal voor particulieren, maar ook geregeld voor zorg instellingen, hotels en aannemers. En, dat doen we met veel plezier en energie.
Oh ja, nog even. Als wij na een opdracht weer weg zijn, nemen we de rommel ook weer mee en laten we de boel weer netjes achter.

Zo hoort het, toch?